22/12/2014

Αγαπητοί μας φίλοι τα προϊόντα μας θα τα βρίσκετε πλέον και στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας "OK Anytime Market".

 

22/12/2014

Έγραψαν για εμάς: "Τα Ξεροτήγανα της Καίτης! Σταρένιο αλεύρι, θυμαρίσιο μέλι, φυσικός χυμός πορτοκαλιού, παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, ρακί και σουσάμι. Αυτά είναι τα συστατικά για μια πετυχημένη συνταγή. Μια γλυκιά πρόταση για τα Χριστούγεννα από μια εξίσου γλυκιά Κρητικιά την Καίτη Ρουκουνάκη- Πισιμίση. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε. Εξαιρετικά! ("Ξεροτήγανα της Καίτης" Λεωφόρος Πηγής 22, Μελίσσια, τηλ. 210 -8045173)." Αναδημοσίευση από Real Taste τεύχος 60, σ. 8.

 

Πλέον τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε και στα Καφεκοπτεία Λουμίδη στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη και σε άλλα επιλεγμένα σημεία με το διακριτικό σήμα "Καφεκοπτεία Λουμίδη".

 

To προιόν παραγωγής μας "Ξεροτήγανα Καίτης" διατίθεται και στα supermarket Σκλαβενίτης, Θανόπουλος, Χαλκιαδάκης καθώς και στη Ευρωπαική αγορά . Το προιόν μας "Μπισκότα Μελιού Καίτης " στα supermarket Θανόπουλος και στην Ευρωπαική αγορά. Τα προιόντα "Πατούδα Καίτης", "Καλτσούνια Καίτης" και οι "Δίπλες Καίτης" απο τα supermarket Χαλκιαδάκης.

 

 

Η εταιρεία μας θα συμμετάσχει στην 1η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO που θα λάβει χώρα στις 15- 16- 17 Μαρτίου 2014 στο Metropolitan Expo. Το περίπτερό μας θα βρίσκεται στον ενιαίο χώρο του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ) στο HALL 3 και στη θέση D/S21.

 

 

 

 

 

 

greek index english index french index german index Join us on Facebook Folow us On Foursquare Find us in Pinterest