Χεροτήγανα

 

 

Ξεροτήγανα

Το κυριότερο παραδοσιακό γλυκό της Κρήτης και του εργαστηρίου μας φτιαγμένο για εσάς με το μεράκι και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία της Καίτης Ρουκουνάκη – Πισιμίση. Η εξαιρετική συνταγή που έρχεται μέσα από την οικογενειακή μας παράδοση σε συνδυασμό με τη χρησιμοποίηση των πιο αγνών υλικών έχουν καταστήσει, στη συνείδηση των καταναλωτών, τα χειροποίητα ξεροτήγανα της «Καίτης» ως τα «αυθεντικά» ξεροτήγανα της Κρήτης. Για το λόγο αυτό έχουμε την τιμή και τη χαρά να βλέπουμε τα ξεροτήγανα της «Καίτης» να έχουν καθιερωθεί από το 1985 στην ελληνική αγορά και πλέον, υπερβαίνοντας τα όρια της Κρήτης και της Ελλάδας να διεκδικούν σημαντικό μερίδιο στις διεθνείς αγορές. Τα ξεροτήγανα εκτός των άλλων είναι νηστίσιμα αφού δεν έχουν αυγό και η ιδιαίτερη συνταγή της «Καίτης» τα κάνει πεντανόστιμα, τραγανά και αφράτα. Δεν χρειάζονται ψυγείο και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι και 3 μήνες). Συστατικά: Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των γλυκών του εργαστηρίου μας είναι φυσικά 100% και αρίστης ποιότητας. Για τα χειροποίητα ξεροτήγανα χρησιμοποιούμε Αλεύρι σταρένιο, θυμαρίσιο μέλι, φυσικό χυμό πορτοκαλιού, παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, ρακί, ζάχαρη, ηλιέλαιο, σουσάμι.

 

 

 

 

 

greek index english index french index german index Join us on Facebook Folow us On Foursquare Find us in Pinterest